"), a drugi dve godine kasnije, u oktobru 1976.

U sezoni 1978/79 Hatunić postaje član turskog Galatasaraja, ali se već u narednoj sezoni vraća u Partizan u kojem ostaje naredne dve sezone. Sead Sušić (Zavidovići, 3. januar 1953) bivši je jugoslovenski fudbaler, koji je veći deo karijere proveo u Crvenoj zvezdi. Godine 1976. prelazi u FK Partizan i vrlo brzo postaje standardni prvotimac i miljenik Grobara za čiju ljubav i poštovanje se vrlo brzo izborio,bez obzira što je dve godine ranije u jednom ne preterano grubom startu slomio nogu mladom i talentovanom igraču Partizana Zoranu Raciću. Ervin je rekao da mu je Sead Sušić tražio da bude menadžer, a to nije istina. Club-statistics; Country-statitistics; Games; Season Club M G R … Nije pružio koliko je mogao i morao, ali o tome kasnije. Živi u Liježu i radi kao registrovani FIFA fudbalski menadžer. To je glavni razlog što nije nikada zaigrao u velikom evropskom klubu, a zaista je imao sve preduslove za to. Sead Sušić (Zavidovići, 3. januar 1953) bivši je jugoslovenski fudbaler, koji je veći deo karijere proveo u Crvenoj zvezdi. Sead Sušić je bio uposlenik naše agencije, ali…”, kaže Smoljan, pa nastavlja: “Već dvije godine Sead Sušić zbog bolesti nije uposlen u agenciji Germania.

[1] Sušić's son is Tino-Sven Sušić. Ime i prezime Sead Sušić Rođen 03/01/1953 Mesto u timu Napadač Utakmica za reprezentaciju 1 Golova za reprezentaciju - Debitovao 30/11/1977 Igrao u klubovima FK Krivaja (Zavidovići), FK Sarajevo (Sarajevo), FK Crvena Zvezda (Beograd), RFC Liégeois (Bel), Colorado Caribou (USA), Toronto Metros (Can), RFC Liégeois (Bel), RWD Molenbeek (Bel)   Rođen 3. januara 1953. u Zavidovićima, Nakon toga prelazi u FK Rad u kojem je nakon dve godine igranja i završio svoju fudbalsku karijeru. Na čuvenoj utakmici Jugoslavija - Španija (0:1), 1977. godine, kada je Huanito pogođen u glavu, Jusuf Hatunić je sa svoje polovine terena postigao nesvakidašnji gol koji je sudija iz samo njemu znanih razloga poništio! Za reprezentaciju Jugoslavije nastupao samo na jednom meču, 30. novembra 1977. protiv Španije (0:1) u Beogradu. Sušić's mother Paša died at age 96 in April 2018. Karijeru nastavlja u Americi i Kanadi, gde je igrao za Colorado Caribou i Toronto Metros. Safet Sušić is his younger brother. Evo kako sam POBEDIO OPAKU BOLEST!”, „Sead Sušić: Biće Zvezda opet velika, verujem u to!”.

Sead je početkom osamdesetih godina držao restoran u Sarajevu. Četiri sezone proveo i u Belgiji, nastupajući za RFC Liégeois (1978-80) i RWD Molenbeek (1980-82). Koliko je voleo fudbal, toliko je voleo i druge stvari van njega.

He also earned one cap for Yugoslavia against Spain's national team, in 1978. O njemu se govorilo u superlativima.

Sušić arrived to Red Star Belgrade in 1971 as a talented 18-year-old where he played under head coach Miljan Miljanić. Prvenstvene utakmice u klubovima u kojima je nastupao: Utakmice reprezentacije Jugoslavije u kojima je nastupao: Na današnji dan, 17. oktobra 1950. u u Dobošnici je rođen Jusuf Hatunić, legendarni stub obrane tuzlanske Slobode, beogradskog Partizana i reprezentacije Jugoslavije. Sead je bio najbolji pa je dobio desetku od sportskih izveštača Prošlogodišnja Letnja liga šampiona, a i gostovanja Zvezde po Južnoj Americi izbacilo je, preko stubaca sportske štampe najviše jedno novo ime: Sead Sušić! Trenutno radi kao fudbalski trener. Karijeru je započeo u lokalnoj Krivaji, nastavio u Sarajevu, da bi 1970. godine kao jedan od najtalentovanijih jugoslovenskih fudbalera obukao dres beogradske Crvenoj Zvezde (1970-78) za koju je na 80 prvenstvenih susreta postigao 25 pogodaka. [3][1] Nakon Crvene zvezde, Sušić je igrao za belgijski Lijež. Safet i Sead Sušić: Kako je bilo fudbalskoj braći na istom terenu u protivničkim ekipama? Zahvaljujući sjajnim partijama koje je pružao u "crno-belom" dresu, dogurao je i do "A" reprezentacije Jugoslavije. Njegov sin Tino Sven Sušić takođe je fudbaler, a njegov mlađi brat Safet Sušić je bivši fudbaler. Sead Sušić (born 3 January 1953) is a Bosnian former football player who played for Red Star Belgrade, among other teams.

Trenutno živi u Liježu, gde radi kao fudbalski trener.

Preminuo je vrlo rano, 11. maja 1991. godine sa samo 40 godina.

Nije stigao da kao bivši as priča o svojim igračkim danima. Sušić je rođen 1951. godine u Zavidovićima. After retiring from playing Sušić has been living in Liège where he's working as a FIFA-licensed players' agent.

Sead Sušić, Plays forRWD Molenbeek, RFC de Liège, Colorado Caribous, Toronto Metros-Croatia, Crvena Zvezda ("Na scenu stupaju Sušići! Njegovi driblinzi su bili za pamćenje, šutevi projektili, a asistencije filigranski tačne. [1], Za fudbalsku reprezentaciju Jugoslavije nastupao je 30. novembra 1977. godine protiv selekcije Španije u Beogradu.

Za reprezentaciju Jugoslavije odigrao je jedan meč. [2], https://www.fifa.com/aboutfifa/organisation/footballgovernance/playeragents/list.html, http://www.infosvijet.net/2018/04/28/preminula-majka-safeta-susica/, https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Sead_Sušić&oldid=978016857, North American Soccer League (1968–1984) players, Bosnia and Herzegovina expatriate footballers, Expatriate soccer players in the United States, Bosnia and Herzegovina football forward stubs, Creative Commons Attribution-ShareAlike License, * Senior club appearances and goals counted for the domestic league only, This page was last edited on 12 September 2020, at 11:04. Rođen 3. januara 1953. u Zavidovićima, BiH. Ima dobar šut, izvrstan dribling, jak je … Rutinska pobeda Zvezde protiv Kruševljana (VIDEO), Vlahović podržao akciju “Ostani kod kuće” (VIDEO), Skok Laneta Jovanovića u kanal nakon gola Nemačkoj (FOTO/VIDEO), Dragan Stojković – Piksi najstariji fudbaler koji je oblačio reprezentativni dres.
U periodu od 1978. do 1980. godine igrao je ponovo za Lijež, a karijeru završio u belgijskom Molebniku.

During the late 1980s and early 1990s, he owned a restaurant in Sarajevo. U šampionskoj sezoni 1977/78 bio je stub granitne odbrane Partizana koja je te sezone primila samo 19 golova, a doprinos Hatunića tituli Partizana bio je ogroman. SEAD Sušić (3. januar 1953, Zavidovići) bio je jedan od onih igrača koje su svi voleli. [1][2], Karijeru je započeo u Krivaji u rodnom gradu, nastavio u Sarajevu, a od 1970. do 1978. godine nastupao je za Crvenu zvezdu, gde je proveo veći deo karijere i na 80 ligaških utakmica postigao 25 golova.

Sead i Safet Sušić, igrači Crvene zvezde i Sarajeva, dvaput su imali priliku da novinarima Tempa odgovore na to pitanje: Prvi članak o njima objavljen je oktobra 1974. Nakon toga, Sušić karijeru nastavlja u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi, gde je igrao za Kolorado Karibus i Toronto Blizard.

Trenutno radi kao fudbalski trener.
Sušić, Sead.

03.01.1953., rođen je Sead Sušić, naš nekadašnji prvotimac, ljubimac navijača i jedan od najtalentovanijih jugoslovenskih fudbalera sedamdesetih godina. Ova stranica je poslednji put uređena na datum 10. avgust 2020. u 10:55 č.

Ja sam vlasnik Germania agencije, a to se lako može provjeriti u službenom listu. Za ekipu Slobode iz Tuzle debitovao je 1969. godine sa svojih 19 godina i bio nezamjenjivi prvotimac tuzlanskih "crveno-crnih" narednih sedam sezona. Fudbalu se nije nikada posvetio u potpunosti, tako da nije mogao imati bogatiju karijeru. He also earned one cap for Yugoslavia against Spain's national team, in 1978. Za reprezentaciju Jugoslavije odigrao je jedan meč. Za najbolji jugoslovenski tim odigrao je 8 utakmica.

https://sr.wikipedia.org/w/index.php?title=Сеад_Сушић&oldid=23291114, Krijejtiv komons Autorstvo—Deliti pod istim uslovima. Sead Sušić (born 3 January 1953) is a Bosnian former football player who played for Red Star Belgrade, among other teams. Kako i ne bi, kada je u fudbalu znao sve. [1], „ISPOVEST LEGENDE CRVENE ZVEZDE: Bio sam fudbalski boem, ali sve ima svoju cenu!