After watching, working with and learning from some of France’s great chefs, Toledo returned to Atlanta to begin the long process of finding his final calling at a restaurant of his own. We specialize in local craft beer and creative cocktails but our scratch made food sets us apart. We pride ourselves on fresh, from scratch cooking of your comfort food favourites. Social Eatery & Bar, Knysna: 24 Bewertungen - bei Tripadvisor auf Platz 47 von 141 von 141 Knysna Restaurants; mit 4,5/5 von Reisenden bewertet. The chef sharpened his teeth in the legendary Atlanta kitchen of Bacchanalia and at the oft-lamented Posh, named Atlanta’s best new restaurant when it opened in 2007, as well as earning a spot in Gayot’s top 10 new U.S. restaurants in that year. Ich bin Peco, 39 Jahre und verantwortlich für die Küchenleitung in der SocialEatery. Ausdruck, Eigendefinition [Ort von Geschichten, Genuss und Gemeinsamkeit], die. 734-546-5486.
Scottsdale, Ventura & San Diego locations continue to provide to-go & delivery options at this time. Starting off as sous chef, then promoted to chef de cuisine, Toledo helped win the kitchen at Tapenade renown as San Diego’s best French restaurant.

Unsere Philosophie beruht auf der Wertschätzung des Geniessens, des Zusammenseins und des Individuums. We focus on freshness, family and fun.

We pride ourselves on fresh, from scratch cooking of your comfort food favourites.

Excellent seasonal food with outstanding service. Ehrlich, schlicht und lecker.
Von hier aus ging alles ganz schnell, bevor ich mich umgucken konnte war ich Restaurantleiter des Start-up-Unternehmens Überquell, eine micro Brauerei und original neapolitasche Pizza. Uns alle verbindet die Liebe zu gutem, gesundem Essen und die Überzeugung, dass alle die gleichen Chancen verdienen. Welcome to the Social Eatery. Über den Button „Konfigurieren“ haben Sie die Möglichkeit, ausschließlich „Essenzielle Cookies“ zuzulassen.

Meine Faszination zu gutem Essen und die dazu korrespondierenden Getränke, ließen mich schnell erkennen in welche Richtung meine Reise gehen sollte. Where comfort food is our obsession. In der SocialEatery arbeiten Menschen mit und ohne Behinderung, in Ausbildung, in Qualifizierung und einfach um auszuprobieren, ob sie in der Gastronomie eine Heimat finden. Tel 601-307-5006 Chef Mel Toledo, chef and owner of Foundation Social Eatery, brings nearly 15 years of cooking in some of the best kitchens in Atlanta, California, France and elsewhere. All food is prepared in-house, with seasonal, weekly, and daily specials. Toledo quickly rose from sous chef to executive chef before moving on to Home Restaurant and then 5 Seasons Brewery. Diversion's menu is derived from a contemporary twist of American favorites, combined into one inclusive environment.